Inverter som kan drive hele hytta

Startet av sindre2, mars 18, 2022, 20:02:11

sindre2

Hei! Mitt første innlegg her inne. Har i et par måneder forsøkt å lese meg opp på solcelle og alt det som hører med i et elektrisk anlegg på hytta.

Jeg har ei hytte som har et ferdig opplagt 230 volt system. Alt av kabler, kontakter og lamper er på plass. Dette har jeg drevet med et bensinaggregat. Problemet er at hytta ligger 2 km i fra bilvei og alt av varer må fraktes for hånd, også bensin.. Jeg har derfor et behov for å redusere behovet for aggregat og ser på muligheten til å drive hytta på et solcelle-anlegg.

Jeg har regnet ut at jeg i løpet av et døgn har behov for ca 60 amper. Det vil si 10 lyspunkter, litt telefonlading, kjøleskap og tv fra hyttebutikk. Varmtvann og komfyr går på gass. Har jeg behov for litt ekstra krefter kan jeg fint starte opp aggregatet til f.eks støvsuger, vaffeljern, vedklyver osv. Hytta brukes aldri mer enn 1-2 døgn ved hvert besøk. Pga skiftarbeid går det minimum 2 uker mellom hvert hyttebesøk. Tenker derfor at panelstørrelse og batteristørrelse vil passe bra. Rett meg gjerne om jeg tar feil.

I utgangspunktet hadde jeg sett for meg et solcelle-anlegg på 12 volt. Men ettersom jeg tenker at kjøleskap skla drives av en 230 volt inverter, kan jeg kanskje også kjøre alt av lys og tv på samme inverter? Kjøleskapet vil jo stå på hele døgnet mens vi er på hytta, så inverterens egneforbruk må vi uansett ta med i beregningen tenker jeg. Ettersom 230 volt anlegget er på plassen, slipper jeg også å legge opp et nytt 12 volt anlegg.

Jeg ser derfor for meg noe slikt:
-   1 stk solcellepanel på 330-450 watt
-   1 stk mppt ladekontroller på 30A-40A
-   1 stk batteri, type litium heat på 200 amper, 12 volt, (burde holde til 3 dagers drift dersom overskyet?)
-   1 stk inverter på ca 1200 watt til alt av lys, kontakter, kjøleskap og tv. Burde gi nok oppstartsstrøm til kjøleskapet tror jeg.

Er det noen som har synspunkter på dette? Vil det fungere?
Har noen forslag til hvilken inverter som passer mitt behov? Det hadde jo vært praktisk om jeg kunne koblet til støvsugeren i 230 volt systemet. Jeg ser at batteriet kanskje er litt lite i forhold til støvsuging og annet tungt arbeidede, men kanskje det er mulig å starte opp aggregatet mitt og lade batteriene samtidig som jeg har et høyt strømforbruk?

Angående ivertert; er det en OK løsning å koble hele anlegget jeg har skissert over på f.eks denne? Nødvendig med sikringsskap eller andre tiltak? https://www.sparelys.no/inverter-1200w-victron-phoenix-12-1200-ve-direct

Hyttesol

Jeg er enig angående det med å kjøre 230V på lys og slikt, hvis du først likevel har en inverter som skal gå 24/7.

Jeg har ikke gått inn i regnestykket ditt, men 60Ah per døgn gir deg da 720Wh/døgn, eller 30W kontinuerlig forbruk. Inverteren har 7W egetforbruk, og da er du nede i 23W kontinuerlig eller 552Wh/døgn med brukbar kapasitet fra batteriet. Da har jeg ikke regnet inn effektivitetstap i inverteren, så reelt kan det bli lavere. Ofte kan også forbruket bli litt høyere enn du så for deg. Du skal ha TV der, men da må du sannsynligvis også ha noe dekoder eller internettløsning som også trekker sitt i tillegg til TVen (som et eksempel).

Er 552Wh/døgn nok? Det kan alltid være lurt å legge til litt ekstra marginer hvis målet er å slippe aggregat og kun bruke det til nøden. Her er det lurt å sette opp et regnestykke eller bruke f.eks. energibudsjett-skjemaet som ligger i en forumpost her, og gjerne "ta litt ekstra i" i forhold til en enhets oppgitte strømforbruk, og hvor ofte det er i bruk. Når det er vinter eller veldig overskyet, kan solcelleladingen bli tilnærmet null, i tillegg til at batteriene kanskje ikke alltid yter 100% av oppgitt kapasitet og vil aldres over tid. Hvis du har 200Ah, og regner å bruke 60Ah per døgn, så kan det bli litt knapt med mindre marginene allerede er regnet inn. Men hvis du kan akseptere å kjøre litt aggregat innimellom så er det sikkert greit.
Solcellepanelet og inverteren du ser på er sikkert kraftig nok.

Men hvis du ser for deg å kjøre litt blanding av aggregat og inverter, har du vurdert en Multiplus inverter istedenfor Phoenix? Fordelen med multiplus er at den kan lade batteriet fra aggregat ved behov. I tillegg så fungerer det sømløst ved at når du starter aggregatet så lades batteriet, samtidig som den kobler hyttestrømmen over på aggregat. Og når du skrur av aggregatet, kobler den automatisk over på batteristrøm igjen, og du slipper da å ta strømmen og koble om skjøteledninger hver gang det skal byttes mellom aggregat og batteristrøm. Den koster litt mer, men gir også veldig mye ekstra for pengene. Jeg synes ihvertfall at dette er veldig praktisk, og kan da starte og stoppe aggregatet akkurat som det passer meg uten å tenke på at TV, internettruter og annet restarter seg.
Victron Multiplus II 48/3000, Honda EU20i
Victron SmartSolar MPPT 150/35, 6x300W Mono
20x AGM 12V/86Ah (48V, 20.6kWh)
230V kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn. Gasskomfyr, gassvannvarmer, dieselvarm

sindre2

Hei og tusen takk for svar. Høres ut som om du tenker ganske likt som meg. Har sett litt på den multiplus'en. Den virker helt super til mitt bruk. Bakdelen er at den blir en god del dyrere selv om jeg tar med en batterilader i regnestykket. Men det er absolutt noe jeg vurderer. Jeg så litt på den for noen uker siden men slo den fra meg da jeg fant ut at man burde ha en batterilader på ca 10-20% av batterikapasiteten. Multiplusen har 50amper lader. Blir den for kraftig til et 200amper litium batteri? Eller kan ladestyrke reguleres? Skal jeg kjøpe større batterier som "passer" til ladestørrelsen blir det raskt mye dyrere.

Forbruket mitt på 60 amper har jeg regnet ut via energibudsjettet du viser til. Skal prøve å få lagt det ut. Litt aggregatkjøring i ny og ned er ok, bare det ikke står å durer hele kvelden slik det har gjort frem til nå.

Hyttesol

Ja, multiplus koster litt, og spesielt 12V variantene. Mest sannsynlig kommer den forhåndsinnstilt for lading av blybatteri, og 75% av maksimal ladehastighet som standard. Om du går for en, må du også sannsynligvis plusse på kostnaden med en Victron MK3 USB kabel til ca 800kr for å sette opp ladingen til lithium og riktige spenninger.

Jeg hadde akkurat samme dilemma som deg og ville egentlig ikke legge ut veldig mye på inverter, og så på mange alternative løsninger for å løse det rimeligere. Men etter å ha tenkt meg om så kom jeg til at multiplus i grunn var "det perfekte produktet" til å løse hele strømfloken i ett. Den hadde alt den trengte, og ingenting overflødig, og alle funksjonene har kommet til nytte.

Jeg tenkte at selv om det var en kostbar enhet, så er det ikke veldig mye penger i det store og hele når man setter det opp mot andre kostnader med å ha hytte. Etter å ha fått den utgiften overstått, har jeg aldri sett tilbake og angret, men tvert imot tenkt at det har vært de best anvendte pengene. Jeg har mange "jallaløsninger" på hytten som fungerer "sånn av og til" og trenger litt ekstra omsorg for å virke etter hensikten, men multiplusen har vært 100% pålitelig hele veien.

Jeg har ikke noe erfaring med lithiumbatterier selv, men når jeg sjekker datablad på et vilkårlig 12V 200Ah lithium heat, så ser det ut til å kunne ta inntil 100A med lading (men kan nok variere fra batteri til batteri):
https://www.hyttetorget.no/content/mma/publish/06/635/63511/SKANBATT+Lithium+HEAT+PRO+200Ah.pdf

Du må også ta høyde for at det kan skje at både solcelleregulatoren og aggregatet lader samtidig, at ikke totalen overstiger det batteriet tåler.

Victron Multiplus II 48/3000, Honda EU20i
Victron SmartSolar MPPT 150/35, 6x300W Mono
20x AGM 12V/86Ah (48V, 20.6kWh)
230V kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn. Gasskomfyr, gassvannvarmer, dieselvarm

glamsland

Jeg har brukt Epever sine produkter i 10 år nå. Fungert veldig bra.
Nå har jeg endt opp med epever sin hybrid-inverter, veldig lik victron sin multiplus.
Nå har jeg gått fra 12v agm batterier opp til 24v lithium.
Hat da en inverter som heter up3000-hm10022 . Den gir da 220v/3000w ut, kan lade max 100A fra solcellene(justerbart) og 60A fra aggregat.
Her er det alle justeringsmuligheter, den kan også starte aggegatet automatisk ved et innstilt voltnivå.

Jeg har også et gsm-modul  fra epever som jeg kan skru den av/på via mobilen. Her kan jeg også se info om lading, batteri osv..

Sparelys.no selger disse, men du må ha modellen som heter "hm" for å lade enkelte lithium. Men det kan sparelys svare på.
Jeg har kjøpt min fra produsent i kina, da sparelys ikke hadde den for 24v..
Men anbefales uansett virkelig!

Kostnad fra kina totalt ca 8000kr
80m2 Hytte i sørlandskogen.
800w solcelle
"Suntracer" panelstativ
Epever 3000 hm 10022 hybridinverter.
24v/12kw lithium nmc  (kia Soul) el-bilbatteri.

Røilern

SitatHei! Mitt første innlegg her inne. Har i et par måneder forsøkt å lese meg opp på solcelle og alt det som hører med i et elektrisk anlegg på hytta....


Jeg har regnet ut at jeg i løpet av et døgn har behov for ca 60 amper. Det vil si 10 lyspunkter, litt telefonlading, kjøleskap og tv fra hyttebutikk.

Velkommen med første innlegg

Det er vanskelig å kontrollere regnestykket ditt.

Anbefaler at du begynner med å sette opp ett energibudsjett. Er godt budsjett svarer nesten på alle spørsmål.

https://byggehytte.no/index.php?topic=2718.0

Hva angår kostbare invertere så tenker jeg at du får hav du betaler for. Jeg tror heller jeg hadde kjøpt en brukt Multiplus enn en billige Kina inverter.

Akkurat nå tenker jeg vel at det er også andre grunnet til ikke å handle med Kina
Victron Smartsolar Charge MPPT 150/100
9 x 300W  paneler
12x2V 1100Ah Getek AGM
Victron Multi 5000W/120A 24V
220V kjøleskap, fryser, komfyr, mikro, vaffeljern, kaffemaskin og brødrister
Honda E

sindre2

mars 21, 2022, 11:19:23 #6 sist endret: mars 21, 2022, 13:26:46 by sindre2
Her er mitt energibudsjett:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CGhoW3SHR_9rSZ7GJD6zmdMs8yDi913PbgkA3KgUVrc/edit?usp=sharing

Tror det skal bli et døgnforbruk på 774 wh eller 65 amper.  Inverterens egetforbruk, kjøleskap og tv er de største forbrukerne ser jeg. Ønsker tilbakemelding på dette. Panelstørrelse og batteristørrelse. Er det jeg har satt opp fornufting i forhold til panel og batteri? Er en hytte langt på fjellet, så ikke innlagt vann eller avløp. Oppvarming med ved og matlaging på gass.


Takk for tips om Epever glamsland. Vil det si at denne ikke kan lade litium batterier?  Har du erfaring med egetforbruk? Ser det står at "egetforbruk mindre enn 15watt". Om det er 15 watt så er jo det en god del mere enn victron multiplus på 9watt.
https://www.sparelys.no/kombi-lader-inv-1000w-epever-up1000-m3212-12v#tab-1

Ser at den har alt i en boks; regulator MPPT, inverter og lader. Høres i utgangspunktet fint ut, men hva om f.eks inverteren ryker. Da må vel hele boksen erstattes i stedet for enkeltkomponenter?

StefanPal

Min erfaring er at man i praksis etter en tid alltid ønsker mer strøm...
Det er da dumt å dimensjonere alt presis ut ifra dagens behov.
Hvis man i fremtiden trenger å bygge ut systemet så må alt da byttes...

Er greit om regulatoren tåler dobbelt så mye solcellekapasitet som man planlegger.
(Gir raskere oppladning hvis man skal bruke hytten hyppigere etc i fremtiden)

For inverter så øker "tomgangsforbruket" med størrelse på inverter.
Så her er det viktig å ikke ha en for stor men samtidig en som klarer å drifte alt utstyr.
(Tenk på at hvis man bruker eks. kjøleskap så trekker den i oppstarten mye mer strøm enn i drift,
så med en liten inverter kan den løse ut sikringen hvis man har annen belastning på.
Erfaringen fra forumet er nok at et lite kjøleskap trenger fra 350W-800W selv i selve oppstarten)

Batterikapasiteten ser ut å være i minste laget (se kommentar om kjøleskap)
Men har du ikke noe mot å kjøre aggregat og bruker hytten mest på sommeren så går det nok bra.
Med Li batteri så er det mulig å parallell koble hvis man trenger å øke kapasiteten i fremtiden.
Med eks. AMG batteri så må man bytte hele batteribanken...
(Sjekk bare at Li batteriene er konstruert for å kunne parallell kobles)

Jeg synes og at ditt oppgitte forbruk for kjøleskapet ser lavt ut.
(Min erfaring er at det nok trekker 3 ganger så mye som du oppgitt,
Eks. Beko kjøleskap BU1103N på Elkjøp er oppgitt til 115kWh/år for 130l E-klasse F som gir 315Wh/døgn.
Og hvis du starter opp det når du kommer og setter in "varme" ting så bruker den nok mer første dagen)
2090W Solcellepaneler (2x255W i serie x 4)
Victron SmartSolar MPPT 150/85
2 stk 24V 8kWh Lithium fra Elbil (AE)
Victron Phoenix Inverter 5kW/24V & 800W/24V
BMV-700 monitor og Kipor IG3000 aggregat

Hyttesol

Jeg er enig med Stefan her, at batterikapasiteten er litt lav, og at man på sikt ofte får behov for mer strøm fordi det kommer flere apparater man ikke tok høyde for i første omgang. Men det kommer litt an på hva du forventer av anlegget. Om det i hovedsak er for å "avlaste" aggregatbruk og ha tilgang til litt strøm uten bråk om kveldene, eller om målet er at anlegget stort sett skal klare en helg med kun litt nødlading innimellom.



Man skal nok ikke undervurdere viktigheten av å ha et lavt egenforbruk på inverteren. På en måte kan man tenke at tomgangsforbruk = tapt batterikapasitet, og man kan da fort regne ut hvor mye penger man må legge ut "ekstra" for å dekke inn tomgangsforbruket i form av å kjøpe mer batterikapasitet.

15W i 72t blir 1080Wh (90Ah ved 12V) tapt i tomgangsforbruk
9W i 72t blir 648Wh, (54Ah ved 12V) tapt i tomgangsforbruk
Her er differansen på 432Wh i tomgangsforbruk for 72t for 9W vs 15W.

Så kan man regne ut hvor mye disse 432Wh koster i batterikapasitet. Hvis man tar utgangspunkt i et nytt 12V 200Ah (2400Wh) lithium heat batteri til 17000kr, så koster batteriet 17000kr / 2400Wh = 7kr per Wh.

7kr * 432Wh blir 3024kr i batterikapasitet som man "taper" bare på differansen mellom 9W og 15W. Videre så skal jo den tapte energien også hentes inn igjen via panel eller aggregat. Det er en time med full sol på et 450W panel som man "mister", eller 4dl bensin/diesel hver gang dette skal lades opp igjen.

Nå vet jeg ikke om noen har målt reelt tomgangsforbruk på forskjellige invertere, og om dataene som står i databladene er pålitelige.
Poenget er: Pengene man sparer på å kjøpe en billig inverter med høyere forbruk, kan fort forsvinne igjen i form av at resten av anlegget må dimensjoneres opp, og man sitter også kanskje med en inverter av lavere kvalitet.

Utregningen er her litt pessimistiske og tar bare høyde for "worst case". I realiteten får man som oftest litt sol som kompenserer for tomgangsforbruk. Men jeg tenker at "worst case" er viktigere å beregne enn "best case". Det viktigste er ikke "hvor mye" lading man får under full sol, men heller "hvor lite" man får når det ikke er sol.
Victron Multiplus II 48/3000, Honda EU20i
Victron SmartSolar MPPT 150/35, 6x300W Mono
20x AGM 12V/86Ah (48V, 20.6kWh)
230V kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn. Gasskomfyr, gassvannvarmer, dieselvarm

sindre2

Jeg er enig i at det er dumt å dimensjonere alt ut i fra minimum, behovet kan jo bli større etterhvert.
Når det gjelder kjøleskap har jeg tatt utgangspunkt i denne fra Hyttetorget: https://www.hyttetorget.no/liebherr-154l-a-
Den oppgis til 5,5watt eller 10 amper i døgnet.
Her er en liten test som også viser at dette stemmer ganske bra: https://cms.hyttetorget.no/hyttenytt/stromgjerrige-kjoleskap-ogsa-til-stromlose-hytter

Jeg ser at valg av inverter og dens eget forbruk blir den største forbrukeren i mitt system, og jeg vil derfor finne en med lavt eget forbruk. Enig i det du skriver Hyttesol om at den billigste inverteren ikke nødvendigvis blir så billig om den bruker dobbelt så mye strøm og annet utstyr på oppgraderes.

Men jeg stusser litt på tallene som produsentene oppgir som eget forbruk:

1: Victron Phoenix 1200w = 7 watt
2: Hyttetorgets (Skanbatt) 12V 1500W; = 8 watt
3: Victron MultiPlus kombi lader/inverter 1200W = 10 watt
4: Epever 1000w kombi lader/Inverter = Mindre enn 15 watt

Kan man stole på dette? I såfall må jo Victron Phoenix eller Hyttetorgets være et bra valg for meg.

StefanPal

Det var bra tall på kjøleskapet.
Men i praksis så bør man nok regne at det reelle forbruket litt høyere ved kort tids bruk om man starter med et varmt kjøleskap og legger inn "varme" kjøle varer som skal kjøles ned. I forhold til hva man ideelt kan oppnå av forbruk i snitt over tid. 
2090W Solcellepaneler (2x255W i serie x 4)
Victron SmartSolar MPPT 150/85
2 stk 24V 8kWh Lithium fra Elbil (AE)
Victron Phoenix Inverter 5kW/24V & 800W/24V
BMV-700 monitor og Kipor IG3000 aggregat

StefanPal

Victron inverter har og søkemodus og Automatic Eco switch. med disse reduses forbruk med 70% resp. 20% uten last.
Hvor brukbart det er i et konstant 230V anlegg er jeg usikker på.
Jeg bruker det ikke på mitt anlegg da man enten må koble inn PCen eller bruke DIP switch.
Hadde det vært tilgjengelig på app så hadde jeg nok vurdert å bruke det på natten.

Jeg har ikke målt tomgangsforbruk på min Victron inverter men det kan være riktig og det er i allefall vesentlig mindre i forhold til den gamle Kina inverteren jeg hadde...   
2090W Solcellepaneler (2x255W i serie x 4)
Victron SmartSolar MPPT 150/85
2 stk 24V 8kWh Lithium fra Elbil (AE)
Victron Phoenix Inverter 5kW/24V & 800W/24V
BMV-700 monitor og Kipor IG3000 aggregat

Hyttesol

Det er ikke så lett å vite hva man kan stole på egentlig. Man må nesten bare stole på det, eventuelt måle selv. Med litt kjente merker som Epever og victron så kan det være at du vil klare å finne noen forumtråder eller youtubevideoer av folk som har målt det faktiske tomgangsforbruket. Skanbatt'en er sikkert litt vanskeligere å finne slik info om, siden det antagelig er et rebrandet norsk importmerke.

Men det er ikke helt umulig at skanbatt inverteren kan slå de andre på tomgangsforbruk. Elektronikken som omformer til AC er litt annerledes i den enn victron (og kanskje også Epever) ved at den ikke har en "stor og tung" 50Hz trafo inni, men kun har små, lettere høyfrekvente trafoer. Det er et rimeligere design, men det kan godt være at tomgangsforbruket også blir lavere med det designet.
Victron Multiplus II 48/3000, Honda EU20i
Victron SmartSolar MPPT 150/35, 6x300W Mono
20x AGM 12V/86Ah (48V, 20.6kWh)
230V kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn. Gasskomfyr, gassvannvarmer, dieselvarm

Jgytterdal@gmail.com

Ikke smart å bruke eco fra Victron på natten, det krever min 15 w belastning for å våkne opp, og da vil sparepære på dassen bare blinke i stedet for å lyse,  samt ev ute lys vil blinke pga søke/ecoodus.
Helt unyttig funksjon spør du meg.
Kan ev benyttes når man ikke er på hytta og kjøleskap står på.
Men er usikker på fordelaktig kjøleskapet synes dette er.
Victron Smartsolar 250/100 +150/35<br />MP 24/5000/120/100<br Inmesol 12kw gen set<br />6x350w + 3x270w <br />20kwt lithium 16p7s, Rec Q, Venus GX<br />Wallas 40CC, El stekeovn, <br />a++ kjøleskap,

glamsland


"Takk for tips om Epever glamsland. Vil det si at denne ikke kan lade litium batterier?  Har du erfaring med egetforbruk? Ser det står at "egetforbruk mindre enn 15watt". Om det er 15 watt så er jo det en god del mere enn victron multiplus på 9watt.
https://www.sparelys.no/kombi-lader-inv-1000w-epever-up1000-m3212-12v#tab-1

Ser at den har alt i en boks; regulator MPPT, inverter og lader. Høres i utgangspunktet fint ut, men hva om f.eks inverteren ryker. Da må vel hele boksen erstattes i stedet for enkeltkomponenter?
[/quote]


Epever Regulatoren min har jo selvsagt en av/på bryter for inverterdelen som man skrur av når man er borte fra hytta.
 Da senkes jo tomgangsforbruket mer..
Den har også en "eco mode" som gjør at når forbruket går under et visst ant watt så går den i hvilemodus, men som andre her i forumet sier, så er det ikke alltid så lett å bruke..

I min 24v/3000w (ikke helt sammenligknbart, men kan vise differansen) så står det i manualen at tomgangstrøm i standby med inverter på er mindre enn 1.8a . Med inverter av, 1.2a.

Ang det å lade lithium med den , så er greia med "m" modellene det at de er i utgangspumket laget for bly. Dvs med standardoppsett for gel, agm og flooded og user. Greit nok, med lithium så bruker man da normalt gel, (man setter da tempkomp til 0c og fjerner eq. eller man bruker user og legger inn parameter selv.
I mitt tilfelle, så har jeg en 24v lithiumpakke med elbilbatterier, da passet ikke max volt jeg trengte. Så jeg måtte bytte til "hm" modellen. Der var det ingen problem. Men det var for 24v..  ser at det fleste li batterier fra sparelys trenger 14.6v. Det skal gå bra i den regulatoren. Men hør uansett med sparelys. De har flinke folk.
80m2 Hytte i sørlandskogen.
800w solcelle
"Suntracer" panelstativ
Epever 3000 hm 10022 hybridinverter.
24v/12kw lithium nmc  (kia Soul) el-bilbatteri.

Røilern

Sitat fra: Jgytterdal@gmail.com på mars 22, 2022, 17:54:44Ikke smart å bruke eco fra Victron på natten, det krever min 15 w belastning for å våkne opp, og da vil sparepære på dassen bare blinke i stedet for å lyse,  samt ev ute lys vil blinke pga søke/ecoodus.
Helt unyttig funksjon spør du meg.
Kan ev benyttes når man ikke er på hytta og kjøleskap står på.
Men er usikker på fordelaktig kjøleskapet synes dette er.

Enig - Mange år siden jeg har brukt denne funksjonen
Victron Smartsolar Charge MPPT 150/100
9 x 300W  paneler
12x2V 1100Ah Getek AGM
Victron Multi 5000W/120A 24V
220V kjøleskap, fryser, komfyr, mikro, vaffeljern, kaffemaskin og brødrister
Honda E


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod