Saltdalshytta modell Smart

Startet av pompel, februar 03, 2011, 14:45:22

pompel

Er det noen som holder på å bygge eller har bygd Smart fra Saltdalshytta.
Ser ut for at dette er en hytte der en får utrolig mye hytte for pengene og lurer på
om noen har noe erfaringer som kan deles..?

oyvind63

Hei!

Jeg arbeider hos Saltdalshytta, og kan fortelle at vi foreløpig ikke har levert ut noen SMART-hytter. Siden introduksjonen i høst er det allerede solgt drøyt 30 SMART-byggesett, og ca halvparten av disse er nå produsert. Men vi har altså ikke levert ut noen av disse hyttene enda, og det er vel derfor ingen har kunnet dele sine erfaringer med deg. Men de kommer nok etterhvert!

mvh
Øyvind Skogvoll

r-ling

Heisann!
Vi har bestemt oss for SMART 27 (speilvendt utgave av Smart 26), men har ikke bestilt ennå. Satser på å bygge våren 2012. Vi liker også konseptet svært godt, mye for pengene og mindre volum å varme opp (på grunn av flat himling på hele hovedplanet). Håper noen kommer igang med bygging i år, så man kan få se bilder!
Mvh Erling Svegre

sp

Hei Vurderer å bygge SMART hytte. Lurer på hva deres erfaring er med høyden i 1 etasje. Vil en romhøyde på 2316mm oppleves som lav/trykkende?Syns det er vanskelig å se for seg, i bolig er vel høyden 2400 Vet dere om andre hytteprodusenter med flat tak i stuedelen har annen standard innvendig høyde?Vært inne i endel Aurorahytter og det er jo fantastisk åpent med takhøyde på 4500 men jeg ser utfordringene med oppvarming og renhold.  Hva er deres erfaring/opplevelse med flat tak innvendig i hele hytta?

r-lingPowered by SMFPacks Ads Manager Mod