Ekobustas - elementhus, hyttes

Startet av ekobustas, august 10, 2012, 07:08:20

ekobustas

Ekobustas ble opprettet i 1998. Ekobustas ligger i en liten bygd Liudyne, i nærheten av byen Panevezys, i den nord-østlige delen av Litauen. Vi har produksjonslokaler på 1500 kvm.

Vi er glad for at produksjonen vår er økologisk, men har samtidig konkurransedyktige priser. Husene våre er kvalitetsfulle og driftssikre og har blitt satt pris på både av litauiske og utenlandske kunder.

Hus

Husene våre er økologiske og varme. Byggingsteknologien vår gir oss mulighet til å sette opp konstruksjonene raskt – i løpet av 2-3 uker. Årstiden har ingen påvirkning, kun prosjektets størrelse har noe å si. På grunn av den korte oppsettingsperioden trenger vi ingen midlertidige bygninger eller store oppbevaringsplasser. Husene kan også demonteres og settes opp igjen på en annen tomt, særlig når det er snakk om en midlertidig bygning. Eieren selv kan utføre monteringen. De største elementene, taket, gulvet og veggene, produseres og settes opp ferdig hos oss. I produksjonslokalene våre har vi best mulige vilkår for å ta i bruk forskjellige teknologier og lage svært nøyaktige konstruksjoner. Dette hjelper oss for å opprettholde svært høy kvalitet og god standard.

Pris

Prisen avhenger av hvilken type ytre og indre vegger og gulv du velger, takkonstruksjon, antall av balkonger, størrelse på veggene og veggpuss. Prisen blir lavere hvis samme prosjekt brukes for å bygge flere hus. Fraprisen per 1 kvm på et standard bindingsverk og elementhus er 250 euro. For å finne ut en total pris på prosjektet ditt trenger vi følgende opplysninger:
Gulvtype;
Vindustype, farge og åpningsmekanisme;
Treslag til terrasse og utetrapper;
Takdekkevalg og takkrennesystem;
Innvendig og utvendig veggkledning, størrelse på veggene, takkonstruksjon;
Forprosjekttegninger.

Send oss disse opplysningene til info@ecobustas.lt og vi skal sende deg et tilbud.


Informasjon:
www.ecobustas.lt/no/

ekobustas

Vi søker etter partnere i Norge!


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod