Ekstrapigment i ferdiglasert takpanel?

Startet av labbeline, oktober 01, 2012, 19:13:28

labbeline

Vi skal bygge hytte nå, og har valgt å få takpanelet ferdig hvitlasert. Vi får nemlig ikke lasere/beise det før det slås opp. Problemet er bare at jeg synes det ferdiglaserte ikke er lyst nok, og kunne tenke meg det lysere. Er det noen som vet om dette er mulig?
Kjempetakknemlig om noen vet  :)

swande

Det er iallefall ingen problem å doble dosen brekkmiddel og få det hvitere. Vi har blogget om dette (http://gamatun.blogspot.no/2012/04/beis-og-fargevalg.html).

Jeg vet at noen tar relativt mye ekstra for å ferdigbehandle panel i andre farger en standard, men det er iallefall teknisk mulig å få hvitlasert beis hvitere.
Bygger hytte på Gautefall i Telemark. Følg bloggen vår http://gamatun.blogspot.com

petter`n

Det er fort gjort å gjøre dette selv med Jotuns interiørbeis, nei da jobber ikke der, men har brukt den med hell... enklere enn å lute i hvertfall.

Trenger litt bra vær riktignok.

labbeline

Tusen takk for svar! Jeg skal høre med Blink Hus om det er mulig å doble brekkdosen, men jeg er stygt redd for at det blir en dyr affære...
Jeg må kanskje opp i stien selv heller.. ;)

Heffalompen

Min erfaring med Bjerkreim Trelast (rekner med det er de som bygger for deg på Stavtjørn) er at alt kan fikses bare man betaler for det :)

Vi valgte den standard hvitlaserte og synes den er fin og lys, har aldri tenkt på at den var for mørk.

labbeline

Ja, det er Bjerkreim trelast. Det er det samme inntrykket vi også har; alt går, bare man betaler for det  ;) Nå har jeg sendt mail til de, og er spent på prisen de vil gi oss  ;)

Heffalompen


labbeline

Det var ikke mulig å få ekstrapigment, så vi går for standard pigmentert. Hvis vi skulle ha det hvitere, så måtte vi gå for ferdigmalt MDF. Det var uaktuelt på hytta...


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod