Erfaringer Drømmehytten eller Eiken?

Startet av pinneved, januar 07, 2013, 13:13:22

pinneved

Vi ser på ulike varianter av ferdighytter for tomt på fjellet, og vil gjerne vite hvordan erfaringene er med hytter fra Eiken og Drømmehytten. Ser at det ligger noen innlegg i forumet, men ønsker så mye som mulig.

Fordeler og ulemper med de ulike firmaene. Gode og ubehagelige opplevelser. Osv osv.Mulebu

Heisann . Vi bygde hytte med Drømmehytten i 2010. Kan ikke få rost de godt nok, alt gikk knirkefritt , var veldig proffe fra a til å. Vi fikk oppfølging hele tiden og kom i mål med hytta under budsjettet som var satt opp og flyttet inn før tiden. Stor takk til Drømmehytten.

pinneved

Hvor stor hytte og hvilken? Hva ble totalbudsjettet på sånn cirka? Flott om dere hadde hatt oversikt over de enkelte delkostnadene etter selve byggesettet.

Mulebu

Gå gjerne inn på bloggen vår. Hytta er på 150 m2 bra

Hytta kom på 2,5 inkl tomt. Har ikke delprisene lenger, men de hos Drømmehytten har helt sikkert gode referanser og kan hjelpe deg med ca priser på det etter byggesettet

n-fjotl

Vi gikk for Eiken hytter etter å hatt Drømmehytten og Hellvik hus med i den endelige evalueringen. Vi valgte Eiken da vi likte best løsningen som Eiken kom opp med, fikk veldig positive referanser på dem og prisen var akseptabel.

Så langt er vi tilnærmet ferdig med det utvendige og i gang med isolering innvendig. Så langt er vi veldig fornøyd med valget vårt.

Mer på bloggen vår -> http://fjotland.blogspot.no/

jijoh

Vi er i sluttfasen av hytteplanleggingen og begynner med byggingen i april.
Vi har klausul på hytteleverandør der vi skal bygge. Leverandøren er Eiken Hytter og jeg kan ikke få sagt hvor fornøyd jeg er med dem. Viss en ønsker en solid og langvarig hytte så bruk dem. Alle materialer er norske lokalt. De er veldig opptatt av kvalitet og gjør alt de kan for at du skal være fornøyd. De er også konkuranse dyktig på pris mot de leverandørene som importerer materialen. De går heller opp en dimensjon over hva som er minstekravet for å være sikker på at det blir ordentlig  :)
Lykke til med hytteprosjektet!!


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod