Dyrt med hems?

Startet av Berlo, februar 08, 2014, 17:59:34

Berlo

Har akkurat vært i møte hytteleverandør og gått gjennom planløsninger etc med arkitekt. Originalt er det ikke hems, men ønsker dette. Fikk da beskjed om at det koster ca 250' ekstra for hems. Høres ekstremt mye ut. Hytta er på ca. 90 kvm grunnfestet, og hems kommer over ca. halve hytta. Noen som vet om dette er reelle ekstra kostnader for hems?

Kenneth S

Som hytteleverandør selv så hørtes dette særdeles mye ut  ;)
Jobber i Gausa AS
Leverandør av Byggmann Hus & hytter.
www.gausa.no

ToveC

Det hørtes jo alt for mye ut? For oss ble det ca.kr,50 000,- i pålegg. Noe samme løsning som dere - 92 kvm - og hems over halve hytta.

www.hyttogpine.net

stroller

Høres veldig dyrt ut, men kommer jo selvsagt ann på hva slags hems det er snakk om og hvordan denne er utformet? Har sett "hemser" som fremstår omtrent som fullverdige etasjer. Har en liten hems på hytta selv om ville ikke vært den foruten.

swande

Litt uklart om det er snakk om prisdiffernase for en annen hyttetype med hems, eller pris for innredning av hemsareal på hytta det er snakk om?

Holder selv på å innrede 60m2 hems og det er mye jobb. Tyngre å jobbe med lavere høyde osv. Vi har brukt 15.000 i materialkostander (panel tak og vegfer og furugulv), 10.000 på trapp og  8000,- for elektrikker. Anslår at det går med 120-150 timer
Bygger hytte på Gautefall i Telemark. Følg bloggen vår http://gamatun.blogspot.com


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod