Mobil badstue og helårstelt Mobiba

Startet av mobiba, mai 20, 2014, 13:49:21

mobiba

Hei til dere,

Med en Mobiba Telt Badstue, kan du nyte fordelene av en badstue når som helst, hvor som helst!

I løpet av en del år har vi bygd opp ganske mye kompetanse om mobile badstuer og telt badstuer. Altså ikke bare våre produkter men om mobile badstuer generelt, mobile vedovner osv. Så jeg vil gjerne svare på evt. spørsmål om badstue telt og badstue bruken generelt.

Mobiba Badstue Telt Presentasjon:

Badstue telt Mobiba er innovasjon innen uteliv og badstue turisme. En ekte kvalitet badstue med riktig varm atmosfære med mye oksygen. Produkt utviklet for norske forhold, også mye brukt i USA og Canada. Mobiba badstue telt gir en behagelig opplevelse og er tilegnet Spa prosedyrer med tanke på helse og velvære. Å sitte inne etter en treningsøkt eller etter en utetur i regnvær eller i vinterkulde gjør opplevelsen ekstra behagelig.

Unike sider av produktet er mobilitet, brukervennlighet og teltet tar lite plass i bilen. Samles lett sammen og pakkes opp i 2 atskilte vesker. Den ene brukes for selve mobil badstue telt og den andre for Mobiba ved ovn i rustfritt stål.

En annen fordel med Mobiba teltet er at den er designet og konstruert til helårsbruk for alle mulige værforhold. Kan brukes når som helst og hvor som helst. Passer inn i bagasjerommet i de fleste bil modellene og merker. Tilegnet til bruk for hele familien eller en stor vennegjeng.

Temperatur på +100 C kan lett oppnås ved bruk av tør ved. Stoffet som teltet er laget av består av tråd som også brukes i kirurgien. Kvalitet og sikkerhet står i første rekke.

Mobiba mobil badstue telt er ett nytt og innovativ produkt som bringer naturen nærmere.

Mer informasjon finnes på Mobil badstue og helårstelt Mobiba
Mobil badstue og helårstelt Mobiba - Badstue hvor som helst og når som helst.


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod