Bygge på hytta

Startet av Lisbeth, november 13, 2014, 15:32:56

Lisbeth

Vi har tenkt å bygge på hytta om et par år. Venter egentlig på at det muligens skal komme en lovendring, slik at man kan bygge større enn 15 m2 uten naboerklæring og svær papimølle. Valgets kval er egentlig hvilken løsning skal vi gå for. Terrenget er vanskelig så vi må bygge en slags "sluse" fra eksisterende bygg og til den nye delen. Den blir liggende ca 1,5 m høyere enn eksisterende. Den nye delen skal kun være soverom og lagerrom. Vi tenker 36 2m. til sammen. Skal vi kjøpe en ny, liten hytte og bygge inntil? Synes det blir veldig dyrt. Bygge rett på blir også dyrt pga.sprenging og mye graving.Det har kommet opp et forslag om å kjøpe en garasje (byggesett) uten porter naturligvis, og tilpasse og forsterke den. Det vil komme på 1/3 av prisen. Noen som har synspunkter på en slik løsning?

Slyboy

Løfter dette innlegget.

Har lest at den nye byggeforskriften bare gjelder i regulerte områder. Vil dette si at ute på landsbygda og i grisgrendte strøk så må man fremdeles søke som man gjorde tidligere?
Victron Multiplus II 48/5000, Cerbo + GX Touch, BMW 712 Smart
Smartsolar 250/60 MC4, 6 x Hyundai 395W mono
2x7kW Chainpro 48V LiFePO4, Honda EU20 & EU30iFs
Wallas 40, Gassbereder, koketopp & ovn.

Knerten

Ligger hytta i et grisgrendt strøk ligger den også mest sannsynlig i LNF område og man har dermed søknadsplikt og må mest sannsynlig også søke dispensasjon ifra reguleringsplanen.
Masse solkraft og litt bensinkraft.
En hytte med masse duppeditter ;-)


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod