Sette opp precut hytte? Hva kreves av snekkerkunnskaper?

Startet av Pumbs, oktober 13, 2015, 05:15:29

Pumbs

Heisann godtfolk.

Vi har akkurat begynt å lekt med tanken på å bygge hytte. Skal ut å kikke på tomt nå i høst.
I den forbindelse har vi diskutert hvordan vi skal gjøre det når vi skal gå til anskaffelse av selve hytten. Mor vil gjerne kjøpe hytte hos leverandør og få snekkere til å sette den opp. Far derimot vil gjerne kjøpe pre-cut og bygge selv.

Jeg er dog usikker på hva som kreves i form av snekkerkunnskaper for å kunne snekre sammen en hytte selv? Jeg har noe forkunnsakper da jeg har vært med å bygge eget hus og garasje, men det har hele tiden vært snekker tilstede som man kunne rådføre seg med.

Hytten vi har diskutert er en modell fra drømmehytten.no. (gitt at den passer på tomten) Se bilder.

Kan dere som har vært med på å bygge pre-cut hytter vennligst beskrive hvilke utfordringer dere møtte i løpet av prosessen, samt om dere er fornøyd med de som leverte byggesettet. tenker da spesielt på hvor enkle tegninger de sender med og hvor villige de er til å tilby assistanse over telefon hvis det skulle være nødvendig.


Bidda

Velkommen til forumet.
Her har du en som har bygd opp en precut hytte fra Drømmehytten, som du sikkert kan spørre om dette:
http://www.byggehytte.no/index.php?topic=245.0

Tommy

Jeg har satt opp prekutt hytte fra familiehytta, det gikk veldig greit. Kjempe hjelpsomme når jeg hadde noen spørsmål, ellers var byggebeskrivelsen veldig enkel å følge

Hyttami

Jeg bygde det meste selv. Det er bare å hoppe i det. Tips og ideer på bloggen min, .http://lavstandardhytteietnedal.blogspot.no

KjellG

Satte opp eget hus med "sløyden" som bakgrunn. Dvs, grunnarbeide, lecakjeller, snekkere til bjelkelag, bindingsverk, tak og utvendig kledning. Resten, alt på innsiden, gjorde jeg og kona sammen.

Tror jeg ville vurdert precut og snekkere/snekkerhjelp til ferdig utvendig. Du får raskere et tett hus. Resten kan du ta over noe tid.


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod