Har noen et ferdig regneark for tilbudsammenlikning?

Startet av Bidda, mars 27, 2009, 10:29:43

Bidda

Som dere ser av en annet råd så har jeg begynt å få inn noen grove tilbud, men trenger verktøy for sammenlikning. Tenkte å spørre om noen har en sånn og vil dele med meg før jeg setter i gang og lager noe selv  :)

Bidda

Har satt igang da jeg ikke fikk noe svar som dekket mitt behov. Oversikten som er vedlagt er ikke helt oppdatert da jeg mangler noen tilbakemeldinger. Kom gjerne med innspill  :)

Edit: Oppdatert pr. 2/4-09


Bidda

Litt usikker pà hvor mye en skal verdisette at Saltdalshytta har elementer ferdige utvendig. Det er jo veldig besparende tidsmessig. Ranahytta har sendt meg tilbud det kommer inn nàr jeg er tilbake fra Kanarioyene (29 gradre i dag.. phu...)

moby666

Vil tippe et sted rundt 50.000 kanskje?
Har også fått tilbud fra Rana, men min erfaring er at man ikke kan gjøre så mange forandringer og at prisen er noe høy...


Bidda

Kom tilbud i gàr fra Ranahytta men jeg fàr ikke tilgang til dette pà denne hotell-pc´n  :(

Hvis de er dyre pà endringer sà er de definitivt ikke noe for oss  ;D

Har de prisene vi trenger nà til at vi fàr tak i tomt.

Bidda

Da har jeg for min egen del lagt inn tilbudet fra Ranahytta som kom på nivå med Saldalshytta (over 820'kr). Oppdatert tilbud fra Norske Hus på stranda kom også og de kom øverst på kostnadsstigen. Vi velger vel å gå videre med Drømmehytta og Familiehytta når tomta er sikret. (Kan være at svenske leverandører også melder seg på...)

Bidda

PS for de som bruker regnarket som jeg laget så husk at nå og framover endrer alle leverandører sine priser og leveringsomfang i forbindelse med innføringen av TEK07. Blant annet så gjelder dette i stor grad Saltdalshytta og deres "pakkeinnhold".

emenee

i tillegg kommer utgifter til trykktesting av hytta hvis over 50m2

og hva med kostnader til energiberegning og dokumentasjon? er kanskje PRO som tar seg av den delen

emenee

hvis de hyttene er over 50m2 så er de ikke innenfor energikravene. ser at det brukes 20cm isolasjon på golv og tak og det skulle være nok til å si at de er utenfor kravene

de som jeg har beregnet har 30cm i tak, 25golv og 20cm i veggene. og da har jeg beregnet vinduer med u-verdi på rundt 1.1


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod