Pusse opp hytta - eller ikke, før salg?

Startet av Inlandet, april 17, 2010, 08:21:54

Inlandet

april 17, 2010, 08:21:54 sist endret: april 17, 2010, 16:23:02 by Inlandet
Hei,
Økonomisk best? Sikkert Umulig å vite, men satse på hva?  
Vurderer å selge eldre litt større ok hytte som ligger usjenert og svært attraktivt for seg selv ved kanten av et stort tjern. Hvis tomteverdien(selveiertomt) sannsynlig er langt større enn hytten, er det kanskje ikke lurt å pusse opp/restaurere hytten utvendig før salg? Selv om arbeidet gjøres billig med stor egeninnsats? Kjøpertypen her som må se andre verdier enn innlagt strøm, vann og vintervei vil kanskje uansett ønske å sette sitt eget preg på hytten(pusse opp på sin måte)?

Kanskje noen andre har en mening om dette?


Stardustsilver

Hei

Jeg er en av de som enda ikke har egen hytte, men leter iherdig og la inn bud på tre stykker i 2009. Når vi ser på hytte, så ser jeg etter mulighetene som ligger i det vi ser på til selv å gjøre om og pusse opp. Så mitt råd er å ikke gjøre en større oppussingsjobb før du selger. Det jeg ofte ser på er om ting er bra vedlikeholdt. Takrenner må sitte på plass, er det råte i panel, er den beiset de siste 5 år, vinduer kittet, tett rundt lufting fra do/bad osv. La hytta fremstå som godt vedlikeholdt, men ikke puss opp for at det skal skinne som nytt.
Værstasjon på hytta: www.weather-skottasen.com
Værstasjon hjemme: www.weather-lillehammer.com

Inlandet

Hei og takk for svar!
Ja, jeg har mistanke om at mange tenker slik.  Nytt ytterpanel og nye vinduer og inngangsdør kan - brått gi et inntrykk - av ei mer ny hytte totalt sett, men da har jeg også "ødelagt" potensialet for ny kjøper(feil smak på panel, beisfarge,  vinduer osv.)
Hvis området og tomta kan bety veldig mye for enkelte, er - ja - mulig det beste å føle litt på markedet slik hytta er.  Ved f.eks. å annonsere privat i første runde?
 


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod