Gulv på Hytta

Startet av Nilsk, februar 03, 2011, 07:30:49

Nilsk

Slik jeg ser på bilde ditt så er det ikke klemlekter imot bjelke. Det skal det være for og hindre nedsig på platene, i værste fall så detter platene dine ned vist det ikke er klemlekter på.
Kjøpte hyttetomt-09 Ferdig Utv 2010
Skal være ferdig inne, til påsken 2012.

Kenneth S

Ja klemlekter er særdeles viktig. Ikke mye luftlekkasje som skal til før det kjennes på gulvet. Dette er amatørmessig utført.
Jobber i Gausa AS
Leverandør av Byggmann Hus & hytter.
www.gausa.no

Nilsk

1 gang jeg har sett man bruker skum som tetting mot bjelke, her er det tydelig at dem har tatt en rask avg, og skjuler sine feil.

Jeg brukte asvalt vindtett til vegg i hytta mi. Hytta har en bredde på 5,4 og hel midtmur med svill som jeg skjøtet platene på. Brukte et 23x98 bord oppå i skjøten for og klemme skjøten og 21x21 klemlekt mot bjelkene. Her skal det ikke lekke noe luft nei.
Kjøpte hyttetomt-09 Ferdig Utv 2010
Skal være ferdig inne, til påsken 2012.

hakke peiling

godt og høre at jeg ikke er helt ut på jordet :) under gulv er det  lagt bord på tvers av alle åsene,asfaltplatene er lagt nedi ,det som holder dem oppe er plankene som er under.Har tatt bilde som illustrerer det.
Ikke nokk med dette ,takstolene er ikke forsterket fra undergurt til overgurt,burde vært det da det bare blir lettvegger inni hytta.
Videre fikk jeg presentert etter at takhøyden bare blir 2 mtr. Dette er jo et renoveringsprosjekt,og allt har måttet gått seg til underveis. Med det at takhøyda er blitt -20cm,er vinduene "klistret oppunder taket(se innlegg m/bilder "hyttemarerittet".
I går ville ansvarshavende trekke seg fra kontrakten slik bygget står,de kom med forslag om å senke golvet,lage flytende gulv(dvs. lage en fryseboks).
Mitt forslag er for å rette oppi skaden løfte takstolene. noen andre foslag?

hakke peiling

slik ser det ut under gulv,asfaltplatene ligger på disse plankene

Nilsk

Dette er bordene platene skal hvile på ja. Men skal klemm lekter oppå plater.

må nokk jekke opp alle takstolene og legge på et par sviller til feks, eller kappe små stubber med 48x098 og sette oppå svill, så legge svill oppå disse igjen.
Kjøpte hyttetomt-09 Ferdig Utv 2010
Skal være ferdig inne, til påsken 2012.

hakke peiling

Høres ut som en god plan. hvor mye arbeid er det og jekke opp takstolene? må man ha en jekk for hver takstol ,eller holder det med to jekker en på hver side,altså takstol for takstolfor og legge moduler under.Blir pinadø inginiør før man blir ferdig med denne hytta :)...det er slitsomt og ikke kunne stole på arbeidsfolket sitt,er jo ikke lite penger man legger ned i ei hytte

Nilsk

ville ha lagt en limtre eller et par 48x148 jeg med et par jekker i hver ende og tatt en 4-6 stoler pr løft. Taket ditt er ikke på eller?
Kjøpte hyttetomt-09 Ferdig Utv 2010
Skal være ferdig inne, til påsken 2012.

hakke peiling

Taket er lagt,er veldig spent på været,operasjonen skal utføres førstkommende lørdag,vi har 6 jekker tilgjengelig,tror du at vi må rive av takplaten?


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod