Har noen erfaring med Eikås eller Moen Design?

Startet av HC, mars 27, 2011, 08:07:21

HC

Hei,

Vi har en tomt på Gaustablikk og ønsker å komme igang med bygging i løpet av våren. Vi har ennå ikke inngått noen avtale med noen hytteleverandør, men vi tror det står mellom Eikås og Moen Design (Buen hytter). Er det noen som har erfaring med noen av disse? Eikås er en del dyrere, men de gir et veldig godt inntrykk.

HC

Balders

Ville uten tvil ha valgt Eikås. Kvalitet og 100% seriøs hele vegen.

Moe

Vi hadde lenge en dialog med Moen Design, og de ivret etter å komme i gang med søknadsprosessen. De var imidlertid ikke like ivrige etter å oppgi skriftlige priser, og vi måtte etter flere måneder med mas til slutt gi opp samarbeidet fordi vi rett og slett ikke klarte å motivere dem til å fortelle hva hytta ville koste inkludert alle detaljer. Det ser ut for oss som om konseptet består i å oppgi grunnpriser, og deretter komme kjapt i gang med byggeprosessen slik at kunden blir "låst", for deretter å lempe på tilleggskostnader slik at sluttprisen er utenfor byggherrens kontroll. Vi opplever Moen Design som svært useriøse, og er utrolig glade for å ha hoppet av i tide. Vi kan ikke anbefale Moen Design til noen!

Eikås Morten

Hei. er ny bruker her i dag og antar at dere kanskje har bygget hytta siden innlegget er 1 år gammelt. Har dere ikke bygget så er dere hjertelig velkommen men til spørsmålet ditt må jeg erklære meg inhabil siden jeg jobber som selger for Eikås hytter. Smil.


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod