Polske håndtverkere

Startet av saasheim, juni 17, 2011, 17:46:45

saasheim

Er det noen som har erfaring med håndverkere fra Polen eller andre øst-europeiske land (via polakkformidling, proffjobb, eller tilsvarende) for å sette opp råbygg av en element-hytte?

RogerRoy

Hvis det er i sør/øst-Norge og det er snakk om behov for noen om en 3-4 uker kan jeg kanskje formidle kontakt med norsk byggmester som virker veldig ordentlig og som bruker noen Litauere.  De skal gjøre en jobb for meg først i Telemark, så får vi se.  De har muligens noe ledig kapasitet etter at de er ferdig hos meg, men jeg er ikke sikker.

OKER

Prøv EDIR AS i Sandvika - gjorde en førsteklasses jobb hos meg!
Telefon 67 54 01 75

OKER

RogerRoy

Har nå hatt 4 veldig flinke snekkere fra Litauen til å sette opp hytta i Vinje utvendig i løpet av litt over en uke.  De er nå ferdig med isolering og plasting og skal begynne å panelere innvendig.  De gjør en veldig bra jobb, er samkjørte, har god peiling på norske krav. Jeg er i det hele tatt overasket over hvor flinke og effektive de er.   Kan anbefales på det varmeste.  De styres av en nordmann som kommuniserer med dem på russisk.  Lederen for snekkerlaget snakker engelsk.
De tar kun snekkerarbeid og jobber kun som team.
Kontakt evt. Århus, tlf. 90472618 (Skien) 

saasheim

Hei,

Takk for tilbakemelding og anbefaling. kan jeg spørre om hva slags hytte de har satt opp og størrelse på denne og hva slags pris du har avtalt for den utvendige jobben (altså det de har gjort fram til nå)? Svar gjerne privat, dersom du ikke ønsker å legge ut priser etc på forumet.

Steinar


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod