Dårlig erfaring med firmaet Alternativ Energi AS

Startet av renemeik, september 26, 2011, 12:09:20

renemeik

Jeg kjøpte i 2009 en stor batteripakke (770Ah), batterilader 90A og to invertere. En ren sinus 300w og en vanlig 1800w. Etter ca 9 måneder gikk inverteren på 1800w i stykker. De sa bare at det ikke kunne dekkes av reklamasjon eller garanti siden fabrikken var i Kina. Jeg måtte kjøpe ny. Det var ca 2500 rett ut av vinduet. I helgen gikk laderen i stykker. De sier at der bare er 2 års reklamasjonsfrist på den og ikke 5 år som kjøpsloven åpner for. De begrunner det med at laderen ikke er ment å vare i særlig mer enn 2 år. Ja, ja der gikk nesten 4000 til ut av vinduet. Jeg har kontaktet andre leverandører som sleger slike eller tilsvarende ladere. De bekrefter at deres ladere er ment å vare vesentlig lengre enn 5 år. Etter mitt møte med firmaet Alternativ Energi AS fra Grimstad, er rådet å holde seg borte og heller bruke noen andre. Er der andre som har liknende erfaringer med dette firmaet? Jeg kommer til å sette advokat på saken min!

petter`n

Er ikke alt fra Kina? Kjøpte en regulator der, PR 2020 som ikke ga seg før langt over 15 v. Fikk ny etter at de måtte sjekke om det var hold i mine målinger.
Dersom du ikke har overbelastet omformerne skal du selvfølgelig ha nye.
Det at andre sier kjøp av oss tillegger jeg liten vekt, lagd i Kina de også vil jeg tro.

Amatøren

Sitat fra: renemeik på september 26, 2011, 12:09:20Er der andre som har liknende erfaringer med dette firmaet? Jeg kommer til å sette advokat på saken min!
Stå på!

Salg i Norge går under kjøpsloven! Slikt utstyr må da være for mere enn to år. Her er det svindel hvis ikke de er ment for mere. Se f.eks på mobilene, de kom inn under 5 års reklamasjon rett. er det noe som byttes ofte så er det de, men ikke min ;)
Man lærer så lenge man lever.

Drunten

Sitat fra: renemeik på september 26, 2011, 12:09:20
  Jeg kommer til å sette advokat på saken min!
Hva med og sette en psykolog til å se på huet ditt i samme slengen, nå har du snart spamma ned alle trådene her. ::)

renemeikPowered by SMFPacks Ads Manager Mod