Forhandler man om prisen.

Startet av ellag, mai 06, 2008, 11:20:47

ellag

Er det noen som forhandler om pris. Har fått pristilbud på en hytte vi ønsker å kjøpe. Får beskjed om at de ikke forhandler om pris. De er ikke villig til å gi noen rabatt, evnt gratis tillegg til byggesettet (hemsetrapp, ekstra vindu o.l.). Er dette vanlig når man kjøper et byggesett til over en 1/2 mill.?

JohannesAarmo

Prisene våre er presset til det ytterste, noe jeg regner med at de norske produsentene også gjør. Uansett, synes jeg at du bør be om feks. 5% avslag i prisen i forhold til prislisten. I verste fall får du avslag eller et hyggelig nei, dessverre. OBS! Unngå å be om avslag på kampanjeprodukter eller ferdigprutede tilbud.

Det er for øvrig lettere å få avslag på bygg over (ca.) 7-800 tusen, eller ved kjøp av flere bygninger.

Ellers så kan du jo sjekke priser på tilsvarende bygg hos andre produsenter. (Se gjerne litt på våre kampanjer på finn.no  ;) )

Hans

Det er vel ikke overraskende at en selger mener "prisen er presset til det ytterste". Når han så i neste setning oppfordrer til å be om 5% rabatt så tenker i alle fall jeg mitt  :)

I vårt tilfelle så har vi innhentet tilbud fra flere leverandører, og selv om det selvfølgelig er noen variasjoner i produktet som leveres så er ikke forskjellene større enn at det er fullt mulig å sammenligne tilbudene som er kommet inn. Mitt inntrykk så langt er at Drømmehytten leverer mye for pengene, noe også andre innlegg her på forumet peker i retning av.
Vi bygger hytte i Birtedalen i Fyresdal kommune.
Prosessen dokumenteres på http://byggehytte.wordpress.com/ og på http://twitter.com/ho_hodol

Vibeke

Jeg er enig at det er mye å hente på å få tilbud fra ulike leverandøerer. Vi fikk tilbud fra flere, men landet på en hytte fra Familiehytta.

Valget ble tatt mye på bakgrunn av pris, kvaliteten på byggesettet og hva som var inkludert i leverensen, serviceinstilling og hvorden de spesifiserer tillegg og fratrekk på standerd hytte.

Opplevde at en del leverandøerer kan virke billige helt til du skal endre på noe, ha ekstra isolasjon, ekstra dimensjonering av taket  o.l. da starter kronene å rulle....

Familiehytta har vist seg som et veldig bra valg til nå. Byggeløyvet er i boks, platen støpes i sommer og tømerer starter etter planen oppføringen 4. august  :)
Vi bygger hytte på Mannsberg 1100 moh mellom Tyin og Øvre Årdal med totalbudsjett på ca 1,4 mil, i perioden 2007-2009. Byggebloggen vår finner du her!


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod