Produsenter av sjøhytter

Startet av Domen, juni 04, 2008, 19:22:42

Domen

Vi har en tomt i Strömstad som vi etterhvert planlegger å bygge en hytte på (80-100 kvm). Problemet er at vi ikke klarer å finne hytteprodusenter som har hytter vi faller skikkelig for! Har vært inne og sett på Rana hytta, Panorana 5 [http://www.ranahytta.no/hytter/70-89/panorana-5l]. Det er en slik type hytte vi vil ha, men kanskje litt mer "spenstig" enn dette, med noe slags små "tårnrom"etc. Har sett en del slike typer hytter langs den svenske Vestkysten. Noen som vet om leverandører? Eller evt. hvor mye det kan koste å tegne om Rana hytta litt, ved hjelp av arkitekter?

Hans

Ranahytta har egne arkitekter, så hvis du vet hva du ønsker så er det helt ukomplisert. Jeg har ikke inntrykk av at selve omtegningen er kostbar. Blir prisen høyere så skyldes det i såfall bygningstekniske forhold.

Et annet alternativ er jo å lage noen skissetegninger selv. Det er en rekke hytteleverandører som kan lage byggesett med utgangspunkt i egne tegninger. F.eks. sendte jeg en skissetegning til Saltdalshytta, og fikk skikkelige tegninger og pristilbud tilbake et par uker senere.
Vi bygger hytte i Birtedalen i Fyresdal kommune.
Prosessen dokumenteres på http://byggehytte.wordpress.com/ og på http://twitter.com/ho_hodol

Yeti

Sitatlitt mer "spenstig" enn dette, med noe slags små "tårnrom"etc.

Sjekk disse spenstige finnene, Honkatalot og Kastelli
Ellers noen litt mer tradisjonelle fra Animohus, Borohus og Vastkuststugan.

SquaredokkiPowered by SMFPacks Ads Manager Mod