Noen som kan komme med noen raske råd?

Startet av vestlending83, mai 02, 2012, 08:02:24

vestlending83

Vi driver og kikker på en enkel hytte på ca 30 kvm. Den har fin og plan tomt, strøm, ikke vann. Det ligger vann og kloakk ca 20 meter fra hytteveggen.
Vi lurer på tre ting.

1. Hytten er i dag for liten, Vi ønsker om kjøp å utvide den med 20-30 kvm, ønsker å leie inn folk til dette. Hva vil dette koste med et forsiktig anslag?

2. All kledning på hytten slik den står i dag må byttes og tak må sees på. Hva vil en håntverker ta for noe slikt? Eventuelt hva vil materialkostnadene være for noe slikt? Vet at det er vanskelig å gi noe anslag....

3. Hytten har i dag strøm, ikke vann. Hva er typisk kostnad ved påkobling? Er usikker på om det er kommunal eller privat stikkledning? (Har sendt mail til kommune).
Hva er vanlig praksis ved slik tilkobling?

Som dere skjønner har vi en del ting å tenke på. Hytten er i utgangspunktet lavt priset, men vi må forsøke å få et overslag på totalkostnad slik at vi kan vurdere den opp mot andre hytter hvor vi ikke trenger å gjøre alle disse utbedringene.

ps. tilleggsspm: vi skal snart ha ny vising på hytten. Hvordan kan jeg avsløre/oppdage om det er lekkasjer i tak eller råtne bord bak kledning? Taket har eldre shingel slik den står i dag. Vannbordene på enden av taket er råtne og takrenene har ikke rør( de lå på bakken) Den veggen med dårligst kladning manglet noen bord)

Håper noen har noen gode råd å komme med :)

Powered by SMFPacks Ads Manager Mod