Håper noen kan komme med et raskt svar

Startet av vestlending83, mai 07, 2012, 12:52:45

vestlending83

Vet det er i feil forum, men det er her det er mest aktivitet.

Vi skal på vising på en hytte i dag som ble bygd på 60 tallet og den sto da "øde" til. Sendte en mail til kommunen og spurte hvordan det var med eventuell utbygging. Hytten er i dag ca 30 kvm og noe liten.

Fikk da til svar


"Hytta ligg i eit område som er satt av til spreidd bustadbygging. Skal det gjerast noko her må det søkjast om dispensasjon fordi tiltaket er i strid med kommuneplanen. Ein dispensasjon skal sendast på høyring til fylkesmannen og fylkeskommunen."


Er dette bare å glemme eller lar slike ting seg ordne med noe fornuft. ser for oss å bygge på 20-25 kvm og kansje gjestehytte.

erstokke

Umulig å si. Du må ha dispensasjon siden det er fritidsbebyggelse på et område som er regulert til boliger. Men det sies ingen ting om hvorvidt det er sannsynlig at du vil få det.

Ta en telefon (ikke mail) til saksbehandleren i kommunen. Min erfaring er at velvilligheten varierer enormt rundt i landet.

Uansett vil du ikke få noen godkjenning på dette før lenge etter kjøpet. Så det må man ta hensyn til ved et evt bud på eiendommen.


Powered by SMFPacks Ads Manager Mod